door BBQ Geweld | nov 24, 2018 | Groenten
Witlof is al lang geen witlof meer zoals vroeger…de bitterheid is nog maar een fractie van wat het vroeger was. Een bittertje vinden we fijn maar als bitterheid de overhand krijgt, haken wij af. Je zult dan ook merken als je deze witlof maakt, er weinig bitterheid te...
door BBQ Geweld | nov 10, 2018 | Rund
Het blijft gewoon lekker, een burger! Gelukkig kan de runderburger op 1001 manieren gemaakt worden. Vandaag op een bagel, en uiteraard wordt ook dat broodje weer zo gevuld dat het weer een gevecht wordt om hem fatsoenlijk op te eten. Ach whatever 😉 smaak voor alles,...
door BBQ Geweld | nov 10, 2018 | Nagerecht
Deze luchtige jongens zijn de perfecte afsluiter van een BBQ diner. Voor ons bevat het de drie S-en: Snel, Safe en Simpel 😀 Lekker klaarzetten ’s middags en na het hoofdgerecht uit de koeling toveren en in de bbq zetten… Tadaa! Het zijn allemans vriendjes...
door BBQ Geweld | okt 10, 2018 | Soepen
Heb je er al eens aan gedacht om soep in je bbq te maken? Een gietijzeren pan is wel een vereiste voor dit klusje. De uien laten zich heerlijk karameliseren in de gietijzeren pan, en het vleugje rook maakt de soep lekker rijk en geeft het geheel meteen wat body. De...
door BBQ Geweld | okt 10, 2018 | Varken, Vlees
Deze stuffed fatty is een van de vleesgerechten welke stiekem een complete maaltijd is. Dit gevulde gehaktbrood doet het prima als voorgerecht maar ook als hoofdgerecht met gekarameliseerde wortels uit de BBQ en gebakken aardappels. Ook op een stuk brood en zelfs de...