door BBQ Geweld | nov 24, 2018 | Groenten
Deze wortels maken wij bij vrijwel iedere BBQ-sessie als bijgerecht, deze zout-zoete rakkers zijn een lekkere aanvulling op een goed stuk vlees of vis. Zowel onze vrouwen als kinderen zijn hier gek op en er blijft dan ook nooit een wortel over. Ze kunnen eigenlijk...
door BBQ Geweld | nov 24, 2018 | Snacks
Deze Italiaanse bol is (bij ons) een typische zondagmiddag-snack. Snel en eenvoudig te maken en altijd lekker, heb je afgelopen avond iets teveel lekkere biertjes gedronken? Dan helpt deze bol je er weer bovenop! Uiteraard komt ook deze bol helemaal uit de BBQ, de...
door BBQ Geweld | okt 10, 2018 | Soepen
Heb je er al eens aan gedacht om soep in je bbq te maken? Een gietijzeren pan is wel een vereiste voor dit klusje. De uien laten zich heerlijk karameliseren in de gietijzeren pan, en het vleugje rook maakt de soep lekker rijk en geeft het geheel meteen wat body. De...