Italiaanse bol met ei, spek en kaas

Italiaanse bol met ei, spek en kaas

Deze Italiaanse bol is (bij ons) een typische zondagmiddag-snack. Snel en eenvoudig te maken en altijd lekker, heb je afgelopen avond iets teveel lekkere biertjes gedronken? Dan helpt deze bol je er weer bovenop! Uiteraard komt ook deze bol helemaal uit de BBQ, de...
Gegrilde witlof

Gegrilde witlof

Witlof is al lang geen witlof meer zoals vroeger…de bitterheid is nog maar een fractie van wat het vroeger was. Een bittertje vinden we fijn maar als bitterheid de overhand krijgt, haken wij af. Je zult dan ook merken als je deze witlof maakt, er weinig bitterheid te...
Bagel Brie burger

Bagel Brie burger

Het blijft gewoon lekker, een burger! Gelukkig kan de runderburger op 1001 manieren gemaakt worden. Vandaag op een bagel, en uiteraard wordt ook dat broodje weer zo gevuld dat het weer een gevecht wordt om hem fatsoenlijk op te eten. Ach whatever 😉 smaak voor alles,...
Gerookte uien soep

Gerookte uien soep

Heb je er al eens aan gedacht om soep in je bbq te maken? Een gietijzeren pan is wel een vereiste voor dit klusje. De uien laten zich heerlijk karameliseren in de gietijzeren pan, en het vleugje rook maakt de soep lekker rijk en geeft het geheel meteen wat body. De...
Stuffed Fatty (gevuld gehaktbrood)

Stuffed Fatty (gevuld gehaktbrood)

Deze stuffed fatty is een van de vleesgerechten welke stiekem een complete maaltijd is. Dit gevulde gehaktbrood doet het prima als voorgerecht maar ook als hoofdgerecht met gekarameliseerde wortels uit de BBQ en gebakken aardappels. Ook op een stuk brood en zelfs de...